GRATIS verzendigkosten vanaf 100 euro!

About D.

Reeds van jongs af aan heb ik oog voor stijlvolle en elegante juwelen. Werkzaam zijn bij een hoogstaande juwelier te Brugge was dan ook een logische stap voor mij. Dankzij mijn jarenlange ervaring bij deze juwelier maakte ik kennis met de allergrootste juwelenmerken zoals Marco Bicego, BVlgari, Bigli,...

Aanvankelijk startte ik met het aanpassen van bestaande modellen, maar mijn passie groeide verder uit en leidde uiteindelijk tot het ontwerpen van mijn eigen collectie. Sinds november 2015 ben ik van start gegaan met mijn webshop, daarnaast is mijn collectie ook te verkrijgen in de betere boetieks in België.

De collectie van Design by D. straalt absoluut “luxe’ uit. Niet enkel wordt er gewerkt wordt met hoogwaardige materialen zoals halfedelstenen, zoetwaterparels en zwitserse kristallen, er wordt ook zeer veel aandacht aan de mooiste verpakkingen en een optimale service. We bieden onze klanten graag niet enkel de mooiste juwelen aan, maar ook een ware "belevenis". Vandaar dat we er ook voor gekozen hebben om voor alle juwelen standaard een geschenkverpakking te voorzien.

Liefs, D.